Dodaj Sajt u FavoriteDodaj Stranu u FavoritePodeli ovu StranuPošalji ovu Stranu e-poštomOdštampaj ovu Stranu
Povratak na Vrh

 

 

* * * * * * * * * *

 

Preduzeće Vespak doo, osnovano 1995 godine sa svojom poslovnom jedinicom PIRAMIDA i preduzećem PIRAMIDA 2003 iz Loznice ima ukupno četrdesetak stalno zaposlenih, od čega pet licenciranih Odgovornih projektanata i Odgovornih izvođača radova sledeće strukture
- dva diplomirana mašinska inženjera
- dva diplomirana građevinska inženjera
- jedan diplomirani inženjer elektrotehnike

Po potrebi angažujemo saradnike raznih profesija, arhitekte, inž. protiv-požarne zaštite, saobraćajne inženjere, pejzažne arhitekte... Prepoznatljivost preduzeća je u iskustvu, osposobljenosti zaposlenih, domaćinskom pristupu poslovima i prihvatljivim cenama. Nudimo kompletna rešnja iz oblasti arhitekture i građevine, elektroenergetike i telekomunikacija, termotehnike, termoenergetike, gasne i procesne tehnike, vodovoda i kanalizacije, protivpožarne zaštite.Takođe, delatnost preduzeća obuhvata i pružanje konsultantskih, servisnih i drugih usluga.

Grejanje, hlađenje i ventilacija su deo poslova gde imamo najviše iskustva. U projektovanju i izgradnji kotlovskih sistema ( na biomasu, gas, elekt. energiju...) radi tim iskusnih stručnjaka.

Duga saradnja sa vodećim proizvođačima kotlova, kotlovske opreme, toplotnih mašina i drugih elemenata koje ugrađujemo garantuju dobar kvalitet i pristupačne cene. Sem projektovanjem i izgradnjom gasnih kotlova bavimo se i projektovanjem i izgradnjom gasnih instalacija.

Preduzeće se bavi i projektovanjem i izvođenjem elektroinstalacija i elektro- energetskih postrojenja.

1. projektovanje i izvođenje elektroinstalaterskih radova -
- jake struje
- slabe struje
- elektro-motorni pogoni

2. projektovanje i izvođenje elektro-montažnih radova -
- trafo stanice
- elektroenergetske mreže
- elektroenergetski napojni vodovi


3. javna rasveta

Projektovanje i izgradnja građevinskih objekata ( celih fabričkih sistema, poslovnih i stambenih objekata, prilaznih puteva, manjih mostova...) je posebna celina u okviru Preduzeća.